Fer tussen fanatieke fans: "Dat wilde ik een keer meemaken"

8 november 2019, 17:20

Na de Europa League-wedstrijd tegen Young Boys staat er voor Feyenoord zondag een ontmoeting met een tegenstander van een ander kaliber op het menu. RKC Waalwijk komt namelijk op bezoek in Rotterdam. Leroy Fer vindt dat zijn team met dezelfde instelling voor de dag moet komen.

De middenvelder ontbrak donderdag door een schorsing in de wedstrijdselectie en wil zondag vlammen tegen RKC. "Dat is weer een heel andere wedstrijd", vertelt Fer op de clubwebsite. "Het is natuurlijk wel lekker dat we weer thuis spelen. Het is aan ons om dezelfde strijd te leveren als afgelopen donderdag, de focus te houden en geconcentreerd te voetballen. En gewoon winnen."

Fer wist dat Feyenoord donderdag moest winnen van Young Boys, maar dat het niet verder kwam dan 1-1. "De jongens hebben hard gestreden. We maakten een goede goal en kregen kleine kansjes, maar het was een moeizame wedstrijd. Young Boys is ook een goede ploeg", weet Fer. De middenvelder bekeek het duel overigens tussen de fanatieke fans op Vak S. "Dat wilde ik een keer meemaken. Die intense beleving, daar ga je in mee. Een heel mooie ervaring. Ik ben ook nog even in de Legioenzaal geweest en daar heb ik de supporters een pluim gegeven voor de wijze waarop ze mij hebben opgevangen de afgelopen maanden. Iedereen kent de historie, maar dat hebben ze heel goed gedaan."

Maak kans op een gesigneerd shirt van Cristiano Ronaldo!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen