Herstelde Van Bergen werkt Halilovic weer uit Heerenveen-basis

8 november 2019, 17:48

Bij sc Heerenveen is Mitchell van Bergen terug na een lichte blesssure. De buitenspeler viel vorige week in de warming-up voor het duel met ADO Den Haag (1-1) uit in de warming-up, maar start zaterdag tegen Sparta Rotterdam weer in de basis bij de Friezen.

Dat betekent dat Alen Halilovic op de bank moet plaatsnemen. Volgens trainer Johnny Jansen kan het zaterdag spannend gaan worden in Friesland. "Mijn gevoel zegt dat het een gelijk opgaande wedstrijd wordt", aldus de trainer bij de Leeuwarder Courant. "Sparta is een heel aardige ploeg en speelt een beetje hetzelfde als wij. Het is een ploeg die goed is in de counter. We moeten dus scherp zijn bij balverlies."

Het verdedigende aspect was vorig seizoen de kwetsbaarheid van Heerenveen, maar dat is dit seizoen anders. Tot dusver kreeg het team pas dertien goals tegen. "Het is heel gedisciplineerd en dat is een enorme kracht voor ons. Daar kunnen we gewoon heel tevreden over zijn, ook gezien het feit dat we een van de jongste ploegen van Europa hebben", zegt Jansen, die met Heerenveen de zevende plaats bezet in de Eredivisie. Sparta staat elfde.

Maak kans op een gesigneerd shirt van Cristiano Ronaldo!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen