PSV doet aangifte tegen twitteraar die bedreigingen stuurt

8 november 2019, 19:17

PSV heeft niet één van de laatste vijf officiële wedstrijden in winst omgezet en dus is het onrustig rondom de club. Dat blijkt ook uit het feit dat supporters beginnen te roeren. Eén 'fan' is te ver gegaan door op Twitter via een anoniem account bedreigingen te uiten tegen de club en clubfunctionarissen.

De twitteraar eist al enige tijd dat Mark van Bommel zijn taken als trainer naast zich neerlegt en wil ook dat Jeroen Zoet niet langer de eerste keeper is. Bij zijn berichten staat onder meer dat de veiligheid van de trainer in het geding kan komen, zo weet het Eindhovens Dagblad. Na de verliespartij tegen LASK Linz van donderdag stuurde de Twitter-gebruiker pistool-emoticons naar het account van PSV, met de tekst dat er zaterdag 'stewards geregeld moeten worden'. Hij schreef ook 'tot zaterdag op de Herdgang'.

Woordvoerder Thijs Slegers bevestigt namens PSV dat er aangifte is gedaan tegen de twitteraar. "Wij vinden dit onacceptabel en willen ook dat dit direct stopt", aldus Slegers. Hier is duidelijk een grens overschreden en we zijn daarom naar de politie gestapt." De woordvoerder begrijpt de kritiek op PSV, maar vindt de acties van de Twitter-gebruiker te ver gaan. "Bedreigingen in welke vorm dan ook kunnen nooit en te nimmer worden geduld, vinden wij. Dit gaat alle perken te buiten."

Maak kans op een gesigneerd shirt van Frenkie de Jong!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen