Watford pakt eerste zege en draagt rode lantaarn over aan Krul

8 november 2019 – Watford heeft in de kelder van de Premier League een zeer welkome overwinning geboekt op bezoek bij Norwich City. In een onderling duel tussen de nummer negentien en twintig van de ranglijst was de ploeg van Daryl Janmaat 0-2 te sterk voor het Norwich van Tim Krul. Door de overwinning klimt Watford twee plekken omhoog en dragen zij de rode lantaarn over aan The Canaries.

Watford pakt eerste zege en draagt rode lantaarn over aan Krul

Al na twee minuten kwamen de bezoeker uit Noord-Londen op voorsprong door een treffer van uitblinker Gerard Deulofeu. De Spanjaard schoot na een prima individuele actie raak van buiten de zestien en liet Krul kansloos. Gray had de tweede treffer moeten maken, maar zijn inzet werd op het laatste moment gestopt door een verdediger van Norwich.

In de tweede helft kwam de ploeg van Janmaat al snel op een 0-2 voorsprong door Andre Gray na voorbereidend werk van Deulofeu. Hierna raakte cultheld Teemu Pukki nog dichtbij een treffer voor Norwich., maar zijn poging teisterde de lat. Na ruim twintig minuten spelen in de tweede helft kwamen de bezoekers nog met tien man te staan na de tweede gele kaart van Christian Kabasele, maar de eerste overwinning van het seizoen kwam desondanks niet meer in gevaar.

Win een gesigneerd shirt van de hele PSV-selectie

Premier League

gerelateerd