'Ten Hag legt puzzel met Huntelaar, Tadic vanaf rechts'

9 november 2019, 10:19

De blessure van David Neres bezorgt Erik ten Hag een nieuwe puzzel. Tegen FC Utrecht legt de trainer die met Klaas-Jan Huntelaar in de spits. Dat is wat het Algemeen Dagblad vermoedt. Verder begint Ajax het competitieduel van zondag waarschijnlijk met de namen die ook tegen Chelsea begonnen.

Neres is in ieder geval tot aan de winterstop uit de roulatie. De Braziliaan had zich juist net teruggeknokt in de basis en kwam de oude vorm ook langzaam terug. Dat maakt zijn blessure voor hem een bittere pil. Ook voor Ten Hag, die tegen Chelsea zijn ideale elf gevonden leek te hebben. De oefenmeester vangt de absentie van Neres vermoedelijk op door Huntelaar in de spits te zetten en Dusan Tadic vanaf rechts te laten komen. Dat betekent dat Hakim Ziyech wederom op 'tien' speelt en Quincy Promes op links blijft staan.

Maak kans op een gesigneerd shirt van Frenkie de Jong!

Donny van de Beek en Lisandro Martinez maken met Ziyech het middenveld compleet. Met dat drietal op de middenrif maakte Ajax dinsdag indruk op Stamford Bridge. Edson Alvarez moet zich zodoende opnieuw schikken in een reserverol. Achterin blijft Noussair Mazraoui de rechtsback, al kan Ten Hag tegen Utrecht ook weer voor Sergino Dest kiezen.

Vermoedelijke opstelling: Onana; Mazraoui, Veltman, Blind, Tagliafico; Van de Beek, Martinez, Ziyech; Tadic, Huntelaar, Promes

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen