Post keihard voor VVV-Venlo: "We zijn gewoon een slap zooitje"

9 november 2019, 23:15

Danny Post heeft na de 6-1 nederlaag van VVV-Venlo op bezoek bij Heracles Almelo harde woorden gesproken. De club uit Limburg ging zaterdagavond voor de achtste keer op rij onderuit. Over de toekomst van trainer Robert Maaskant wilde de aanvoerder niet uitweiden.

VVV won half september zijn laatste wedstrijd. Daarna werd er zeven keer achter elkaar verloren in de competitie en eenmaal in de beker, waarin de amateurs van Groene Ster te sterk waren. In Almelo lukte het VVV niet het tij te keren. "Dit is heel pijnlijk, weer een klap. We hebben nu zoveel wedstrijden verloren. Deze wedstrijd laten we het gewoon lopen. Hoe wij staan te verdedigen, is schandalig", begint Post voor de camera van FOX Sports.

Tegen Heracles gaf VVV voor de zoveelste keer niet thuis "Hoe dit kan gebeuren? Als ik dat wist, had ik er wat aan gedaan. Op een gegeven moment is de pijp leeg. We tonen geen karakter, we zijn gewoon een slap zooitje. Dan krijg je dit. Heracles kan natuurlijk goed voetballen, ze zijn op iedere positie beweeglijk, maar we zijn overal op afgetroefd. Als dat gebeurt als je in zo'n fase zit, moet je je doodschamen."

"Hoe het verder moet? We hebben genoeg geluld. Met praten gaan we geen punten pakken. We moeten nu opstaan en in het veld laten zien. Ik weet op het moment ook niet hoe het verder moet", aldus Post, die niet wilde ingaan op de vraag of er nog vertrouwen is in de samenwerking tussen de spelersgroep en Maaskant. "Ik heb geen zin iedere week hetzelfde verhaal af te steken. Ik vind het onzin om het steeds over de trainer te hebben", eindigde hij.

Maak kans op een PSV-shirt met ALLE handtekeningen erop!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen