Spoorboekje: Oranje komt bijeen, ErediVisie en vervolg WK O17

11 november 2019, 07:00

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op maandag 11 november.

Nieuws

Oranje komt samen

Bondscoach Ronald Koeman verzamelt maandag met zijn selectie voor de belangrijke EK-kwalificatieduels met Estland en Noord-Ierland. De voornaamste vraag is hoe het met twijfelgevallen Memphis Depay en Matthijs de Ligt gaat: eerstgenoemde speelde zondagavond niet mee, terwijl de verdediger gewoon inzetbaar lijkt voor Oranje. En Calvin Stengs en Myron Boadu melden zich voor het eerst in Zeist. 

Specials

Eredivisie

Het was opnieuw een bijzonder Eredivisie-weekend en dat was het. Ajax maakte ook zonder David Neres bijzonder veel indruk, terwijl PSV de slechte lijn doortrekt en in elk geval voorlopig afhaakt in de titelstrijd. AZ blijft ook imponeren: zonder tegengoal of kaart won het ruim van FC Emmen, terwijl Feyenoord moeizaam won van RKC Waalwijk. Wat viel er nog meer op? Alles komt langs in onze wekelijkse rubriek ErediVisie. 

Wedstrijden

Spanje O17 - Frankrijk O17 (20.45 uur)

Nederland is het eerste land dat zich op het WK Onder 17 jaar plaatste voor de halve finale van het toernooi. Daar moeten nog wat landen: zowel Spanje als Frankrijk verloor - in tegenstelling tot Oranje - nog niet in Brazilië, toch zal een van beide ploegen na vanavond naar huis moeten. Het andere land plaatst zich voor de halve finale, waarin het Nederland overigens niet treft. Dat kan alleen in de kleine of uiteindelijke grote finale. 

Voetbal op tv

20.30 uur: Veronica Inside, Veronica, voetbalpraatprogramma

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen