Vilhena wint weer niet met Krasnodar, zege voor Lens en Elia

10 november 2019, 19:01   Bijgewerkt: 11 november 2019, 07:35

Tonny Vilhena is met Krasnodar FK voorlopig afgehaakt in de Russische titelstrijd. De ploeg met de Nederlandse middenvelder leed voor het vierde duel op rij puntverlies in de Premier League, ditmaal tegen concurrent Lokomotiv Moskou (1-1). In Turkije wonnen Istanbul Ba?ak?ehir en Besiktas wél.

Zo matig als de reeks van Krasnodar was met drie gelijke spelen op rij, zo slecht waren de cijfers van opponent Lokomotiv ook. Beide ploegen zijn in Rusland afgezakt naar de vierde en vijfde plaats, alleen een zege had een van beide clubs nog een beetje terug kunnen brengen in de titelstrijd met koploper Zenit Sint-Petersburg. Maar die kwam er dus niet: Grzegorz Krychowiak opende de score, maar door een treffer van Eredivisie-spitsen, Marcus Berg op aangeven van Ari pakte Krasnodar wel een punt.

Süper Lig

In de Turkse competitie kwamen Eljero Elia (Istanbul BB) en Jeremain Lens (Besiktas) in actie. Eerstgenoemde viel ruim een voor kwartier tijd in en trok de 2-1 voorsprong – opgedaan door twee treffers van Enzo Crivelli – uiteindelijk over de streep. Lens bleef negentig minuten op de bank, maar zag Besikas wel winnen: 1-0 van Denizlispor.

[a,https://pubads.g.doubleclick.net/gampad/clk?id=5211798430&iu=/11692722/CONTENT_MANNENMEDIA/CONTENT_FCUPDATE,_blank,

Maak kans op een gesigneerd shirt van Frenkie de Jong!]

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen