Senesi mogelijk een gebroken arm, Ie rest van dit kalenderjaar out

10 november 2019, 20:59   Bijgewerkt: 10 november 2019, 22:19

Feyenoord-verdediger Marcos Senesi heeft mogelijk een gebroken arm opgelopen in het duel met RKC Waalwijk. De centrale verdediger kopte in de slotfase het winnende doelpunt tegen de touwen, maar deed dat mogelijk met een breuk in zijn pols, die hij even daarvoor opliep.

Dat vertelde trainer Dick Advocaat na het duel over de Argentijn. "Zijn goal was geweldig, maar hij speelde ook geweldig. Dat doelpunt kan een enorme impuls voor hem zijn", loofde de oefenmeester tegenover het Algemeen Dagblad zijn pupil, die zondagavond naar het ziekenhuis moest om foto's te laten maken. Het is nog onduidelijk wat de exacte ernst is van de kwetsuur, gevreesd wordt in elk geval voor een breuk, aangezien hij direct met veel pijn kampte.

Voor het duel gaf Advocaat ook te kennen dat Edgar Ie dit kalenderjaar niet meer in actie komt vanwege de hamstringblessure die hij afgelopen donderdag opliep in de Europa League tegen Young Boys. Rick Karsdorp en Eric Botteghin ontbraken eveneens bij de Rotterdammers, maar over hen gaf de ervaren oefenmeester geen duidelijkheid over diens blessures. Hij wil dat het duo eerst helemaal fit wordt, voor ze weer in actie komen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen