Grim en Vente balen van arbitrage bij derde Feyenoord-treffer

10 november 2019, 21:24

Feyenoord-huurling Dylan Vente merkte dat de club die hem verhuurt aan RKC Waalwijk zondagmiddag meermaals het voordeel kreeg van de arbitrage in De Kuip. "De scheidsrechter heeft wat momenten in het voordeel gefloten van Feyenoord", vond de aanvaller van de hekkensluiter van de Eredivisie.

Dat zei hij tegenover FOX Sports. "Ik vind het geen vrije trap voor Feyenoord", zei Vente over het moment waaruit vervolgens de 3-2 viel. "Maar hij geeft hem wel. Het is weer een standaardsituatie die erin vliegt", baalde de spits. Dát de thuisploeg scoorde, was wel enigszins volgens de verhoudingen. "De eerste helft hebben we goed gespeeld, maar in de tweede helft was Feyenoord wel de bovenliggende partij. Al had er meer ingezeten."

Ook RKC Waalwijk-trainer Fred Grim zag een paar dubieuze beslissingen van Makkelie. "Feyenoord krijgt vier goede kansen en die overleven we", zei de oefenmeester. "Maar ik vond de overtreding voor de 3-2 eerst een overtreding op de speler van ons. Maar Saïd (Bakari, red.) had de bal ook zelf al eerder weg kunnen schieten, want daar hebben we het in de pauze al over gehad", bekende Grim ook schuld van back Bakari.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen