'Zoet hoorde persoonlijke degradatie vlak voor aftrap'

11 november 2019, 08:12   Bijgewerkt: 11 november 2019, 08:20

Jeroen Zoet hoorde pas vlak voor de aftrap van Willem II - PSV dat hij derde keeper zou zijn. Mark van Bommel passeerde hem voor Lars Unnerstall en liet hem direct twee plekken zakken in de hiërarchie. Desalniettemin wilde Zoet plaatsnemen op de bank, maar Van Bommel vond dat geen goed idee.

De Telegraaf, het Algemeen Dagblad en het Eindhovens Dagblad melden alle drie dat Zoet het slechte nieuws pas vlak voor de aftrap ontving. 'De Oranje-international, die vrijdag hoorde dat Lars Unnerstall de voorkeur kreeg in het doel, wist tot vijf minuten voor de warming-up niet dat hij tegen Willem II geen tweede maar zelfs derde doelman zou zijn', schrijft De Telegraaf, dat ook spreekt van een vertrouwensbreuk tussen Zoet en de staf.

Van Bommel kan en wil het tij keren: "Honderd procent"

Van Bommel wilde de doelman vervolgens uit de schijnwerpers houden. Daarom zat Zoet niet op de bank. Voor de tweede helft nam hij zelfs moederziel alleen plaats in de spelersbus. Volgens de ochtendkranten valt Zoet verder niets te verwijten. Hij stelde zich professioneel op en deed de warming-up ook nog mee. 'Een triestere aftocht was nauwelijks denkbaar voor de man die de afgelopen zesenhalf jaar eerste goalie van PSV was, veel successen beleefde met de club', aldus het ED.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen