Jørgensen heeft baat bij nieuwe levensstijl: "Ben 5 kilo afgevallen"

11 november 2019, 09:56

Sinds het vertrek van Jaap Stam is Nicolai Jørgensen een van de grote verrassingen bij de Rotterdammers. De spits die normaliter niet vaak achter elkaar kon spelen en kunstgras sowieso meed, speelde deze week onder Dick Advocaat namelijk drie duels achter elkaar, waaronder één op kunstgras. De Deen is fit en denkt zelf dat het komt door een verandering in zijn levensstijl.

"Ik heb alles omgegooid. Mijn hele leven is veranderd. Ik weeg nog 84 kilo, ik ben 5 kilo afgevallen", vertelt hij tegenover het Algemeen Dagblad. "Mijn voeding is volledig aangepast, maar ook mijn levensritme. Zelfs het slapen monitoren we. Ik voel me er heel goed bij."

Het was nodig om weer helemaal fit te worden bij Feyenoord, weet de Deen. "Ik wil een lange periode fit zijn, dus er moest iets gebeuren. Hoe dat precies zit met mijn eten? Een dieet. Elke calorie wordt nu geteld", legt de spits, die blij is met de rust van de interlandperiode, uit.

Met al die veranderingen hoopt Jørgensen weer helemaal de oude te worden. Hoe dicht hij bij zijn topvorm zit? "Een procentje of tien", schat hij. "Ik ben er maandenlang uit geweest, dit was mijn derde wedstrijd in korte tijd. Ik geef alles en ik maak tegen VVV en dus ook tegen RKC een doelpunt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen