Malen en Bergwijn hervatten individuele training bij PSV

12 november 2019, 12:48   Bijgewerkt: 12 november 2019, 14:21

Donyell Malen is dinsdagochtend teruggekeerd op het trainingsveld van PSV. De aanvaller werkte een individueel programma af en de Eindhovenaren hopen hem na zijn enkelblessure weer klaar te stomen voor de eerste duels na de huidige interlandperiode. Ook Steven Bergwijn was weer op het veld te zien. 

De diepe spits van PSV kampte met een enkelblessure en ontbrak sinds het thuisduel in de Europa League met LASK Linz (0-0) en zag vervolgens lijdzaam toe hoe de slechte reeks van PSV voortduurde. Bergwijn viel in het desbetreffende duel ook uit met een hamstringblessure (al maakte hij het duel wel vol), waarna de Eindhovenaren zonder het belangrijke duo volledig instortte en inmiddels op de derde plaats in de Eredivisie staat, liefst elf punten achter koploper Ajax. 

PSV hoopt Malen en Bergwijn weer terug te hebben voor het laatste competitiedeel van 2019. Niet alleen staan er duels met Feyenoord en SC Heerenveen op het programma, ook wordt de Europa League-groepsfase beslist en komt de ploeg van Mark van Bommel tegen GVVV in actie in de KNVB Beker. Ondanks zijn afwezigheid staat Malen nog wel altijd bovenaan de topscorerslijst van de Eredivisie met tien treffers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen