'Eerlijke' Diemers wil stap maken en carrière afsluiten bij Cambuur

12 november 2019 – Mark Diemers (26) kent opnieuw een goed seizoen bij Fortuna Sittard en afgelopen zomer was er veel interesse voor de middenvelder, toch hoopt hij zijn loopbaan af te sluiten bij SC Cambuur. Bij die club debuteerde hij ooit in het betaalde voetbal, al wil hij voordien nog wel een stap omhoog maken. "Ik spreek uit dat ik nog een volgende stap in mijn loopbaan wil zetten."

'Eerlijke' Diemers wil stap maken en carrière afsluiten bij Cambuur

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Dat vertelt hij in een openhartig interview met het Algemeen Dagblad, waarin hij zegt vooral eerlijk te willen zijn als voetballer. "Ik zei vorig jaar dat ik Sittard geen geweldige stad vond. Nou, dat heb ik geweten. De mensen hier zijn heel chauvinistisch", aldus Diemers, die deze zomer in de belangstelling stond van diverse clubs en eerlijk zegt nog een stap te willen maken. 

"Ik kan wel een lulverhaal ophangen dat ik hier nog tien jaar wil spelen, maar dat is gewoon niet zo", aldus Diemers, die wel alleen vertrekt als de juiste aanbieding komt. "Ik had aanbiedingen vanuit Rusland en Roemenië, maar dat zag ik niet zitten. Amerika trekt me, maar misschien is de tijd nog niet rijp daarvoor." Op termijn wil hij terugkeren bij Cambuur. "Mijn club. Waar ik ook ben begonnen. Ik blijf een Leeuwarder."

Reacties

Eredivisie

gerelateerd