Zoet: "Het doet me veel meer dat het klote gaat met club"

12 november 2019, 17:23   Bijgewerkt: 12 november 2019, 22:54

Jeroen Zoet wil de recente gebeurtenissen rondom zijn persoon afsluiten. De doelman verloor afgelopen weekend zijn basisplaats bij PSV. Dinsdag bij het Nederlands elftal doet hij voor het eerst zijn verhaal. "Het doet me veel meer dat het klote gaat met de club", aldus Zoet, die zich de komende dagen richt op Oranje.

"PSV heeft zijn excuses aangeboden, die heb ik aanvaard", citeert De Telegraaf Zoet. "Ik weet wat ik moet doen: keihard knokken om m'n plek terug te krijgen. Dat is het enige waar ik invloed op heb. Daarmee denk ik dat er verder een hele dikke streep onder kan. Of ik het had zien aankomen? Ik ben de eerste die kritisch is naar zichzelf toe. Ik weet dat ik veel beter ben en veel beter kan. Ik ga keihard knokken om dat gevoel weer terug te krijgen."

Lees ook: Koeman gaat bekijken of Zoet tweede keeper van Oranje blijft

De situatie rondom Zoet werd zondag vooral merkwaardig toen hij tijdens de tweede helft van Willem II - PSV in de spelersbus werd gesignaleerd. "Hoe dat was? Dat was vervelend, maar het is gegaan zoals het is gegaan. Nogmaals, dikke streep eronder. We moeten vooruit kijken. Ik ben in de rust binnen geweest, heb het team aangemoedigd. Ik zal mezelf never nooit boven het team stellen. Op dat moment dacht ik dat dat het slimste was, dat ik in de bus zou gaan zitten. Dat is een groter issue geworden dan had gehoeven."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen