Memisevic loopt blessure op bij Jong Groningen, interlands twijfel

13 november 2019, 08:46

Samir Memisevic heeft bij de beloftenploeg van FC Groningen dinsdagmiddag een lichte blessure opgelopen. De verdediger annex middenvelder liep een forse vleeswond op bij het duel met Feyenoord, waardoor zijn interlandperiode met Bosnië-Herzegovina in gevaar kwam. Hij heeft toch besloten om 'gewoon' af te reizen voor het treffen met Italië en Liechtenstein.

Dat schrijft het Dagblad van het Noorden. Al na vijf minuten moest hij naar de kant, nadat hij een flinke tik op zijn enkel had gekregen van een Feyenoorder. Hoewel hij na het duel verwachtte niet af te kunnen reizen naar Bosnië, is hij toch wel in het vliegtuig gestapt. Onduidelijk is nog wel of hij aldaar ook in actie kan komen vrijdag.

Lees ook: Memisevic speelt na bijna zes maanden weer een hele wedstrijd

Memisevic is pas sindskort weer helemaal fit bij FC Groningen, nadat hij zes maanden aan de kant stond met een blessure. Bij zijn rentree tegen Harkemase Boys in de KNVB Beker scoorde hij direct tweemaal en de hoop bij Danny Buijs was dat hij na de interlandperiode weer helemaal fit én inzetbaar was. Dat is door deze kwetsuur wellicht twijfelachtig geworden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen