'Ten Hag, Guardiola en Tuchel de drie opties voor Bayern'

13 november 2019, 09:49   Bijgewerkt: 13 november 2019, 10:36

Bayern München heeft nog drie serieuze kandidaten over om de nieuwe trainer te worden komend seizoen. Na het ontslag van Niko Kovac doen diverse namen de ronde, maar volgens het normaliter goed ingevoerde Bild zijn Pep Guardiola, Erik ten Hag en Thomas Tuchel de overgebleven opties.

Dat schrijft het woensdag in een analyse. Geen van de coaches wil tussentijds vertrekken naar München: Ten Hag (Ajax) en Tuchel (Paris Saint-Germain) hebben dat recentelijk in de media al aangegeven, terwijl ook Guardiola (Manchester City) daar geen oren naar heeft. Wel meldden de Engelse media recentelijk dat hij het niet helemaal meer naar zijn zin zou hebben bij Manchester City en ondanks zijn tot 2021 lopende contract wil vetrekken komende zomer.

Interim-coach Hansi Flick blijft voorlopig aan het roer bij Bayern München. Dat liet Karl-Heinz Rummenigge zaterdag na de overtuigende 4-0 zege op Borussia Dortmund weten. Ook zou hij bij de entree van een van de drie coaches de stap terug maken naar assistent-coach bij Der Rekordmeister. De kans dat er nog een ervaren interim-coach komt, zoals eerder met Jupp Heynckes gebeurde en waarvoor Ralf Rangnick en Arsène Wenger in beeld waren, is volgens het Duitse medium nihil.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen