Hendrix terug bij PSV, Pereiro opgeroepen voor Uruguay

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

13 november 2019 – De ziekenboeg van PSV loopt steeds verder leeg: in navolging van Donyell Malen en Steven Bergwijn heeft ook Jorrit Hendrix de training bij PSV hervat. Het trio trainde woensdags zelfs voor het eerst weer met de groep mee onder Mark van Bommel.

Hendrix terug bij PSV, Pereiro opgeroepen voor Uruguay

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dat schrijft het Eindhovens Dagblad. Malen en Bergwijn sloten dinsdag al individueel aan, terwijl Hendrix daar woensdag ook bij kwam. Het trio – dat afwezig was sinds het duel met LASK Linz, waarin Bergwijn geblesseerd raakte - stond op het veld met de eerste selectie. Ze worden klaargestoomd voor de eerste competitiewedstrijd na de interlandbreak tegen sc Heerenveen.

Pereiro
Wie niet op het veld stond, was Gastón Pereiro. De middenvelder annex aanvaller maakte na lange afwezigheid zijn rentree bij PSV tegen Willem II en werd mede daarom alsnog opgeroepen voor de nationale ploeg van Uruguay. In eerste instantie liet bondscoach Óscar Tabárez hem links liggen, maar nadat Nahitan Nández en Jonathan Rodríguez geblesseerd afhaakten, kreeg de PSV'er alsnog een uitnodiging.

  • USA - Nederland, actie Adv

    Scoort Nederland tegen Argentinië? Win €50 bij een inzet van €1 via Jacks.nl.

    Jacks pakt vrijdag wederom uit met een WK-actie. Ditmaal hoeft Nederland niet eens te winnen maar is één euro op 'Nederland scoort' voldoende om vrijdag misschien vijftig euro rijker te zijn.

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd