Van den Brom over Stengs en Boadu: "Wat goed is, komt snel"

13 november 2019, 18:20   Bijgewerkt: 13 november 2019, 21:25

Onder John van den Brom maakten Calvin Stengs en Myron Boadu hun debuut voor AZ. Deze interlandperiode maakt het duo voor het eerst deel uit van de selectie van het Nederlands elftal. "Wat goed is, komt snel", weet de huidige trainer van FC Utrecht.

Van den Brom vertelt tegenover het Algemeen Dagblad dat hij geniet van Stengs en Boadu, de smaakmakers van AZ. "Het zijn twee boefjes bij elkaar. Ze wachten met Owen (Wijndal, red.) nog op de derde. Als die er nog bijkomt, zijn 'De Drie Musketiers' compleet. Dat zeiden we altijd bij AZ", vertelt 53-jarige coach.

Dat Stengs en Boadu nu al bij het grote Oranje zitten, komt voor Van den Brom niet helemaal als een verrassing. "Wat is snel? Ik zie Calvin spelen en weet wat hij kan. En Myron liet het ook in Jong Oranje zien, niet alleen bij AZ. Dan is de volgende stap Oranje. Ja, dan gaat het snel. Wat goed is, komt ook snel. En dat geldt voor deze jongens helemaal. Ze zijn talentvol, maar mentaal hebben ze ook al veel meegemaakt omdat ze hebben moeten terugkomen van vrij ernstige blessures. Het belangrijkste moment is als ze dan weer gaan spelen. Je ziet dat dat zich nu uitbetaalt. Geweldig."

Stengs en Boadu maken zaterdag mogelijk hun Oranje-debuut als het Nederlands elftal het opneemt tegen Noord-Ierland. Drie dagen later volgt tegen Estland een eventuele kans voor de AZ'ers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen