Coremans: "Kritiek terecht, maar heb niemand vermoord"

13 november 2019, 20:25

Tim Coremans keert na de interlandperiode mogelijk terug onder de lat bij Sparta Rotterdam. De 28-jarige doelman miste de voorbije vier wedstrijden vanwege een schorsing, die hij kreeg voor het uitdelen van een kopstoot aan FC Groningen-spits Kaj Sierhuis. Die actie én het interview dat hij na afloop van de wedstrijd gaf, kwam hem op veel kritiek te staan.

In de slotfase van het duel tussen Groningen en Sparta (2-0) deelde Coremans de kopstoot uit aan Sierhuis. Na afloop van dat duel stond hij FOX Sports te woord en gaf hij aan dat zijn actie niet bewust was. "Nee, het was niet mijn bedoeling om hem een kopstoot te geven. Het zou dom zijn om dat bewust te doen. Ik moet me vooral niet laten verleiden om in die situatie te komen", zei hij onder meer.

In gesprek met RTV Rijnmond blikt Coremans terug op zijn reactie. "Ik had het anders aan kunnen pakken. De kritiek was aan de ene kant terecht, maar ik heb niemand vermoord", aldus de keeper, die goede hoop heeft dat hij Ariel Harush uit het doel verdrijft. "Ik heb er zelf een goed gevoel over. Het is lastig geweest. Je mist het spelen van wedstrijden en ik heb nogal wat over me heen gekregen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen