Oranje-talent Sontje Hansen krijgt compliment van Griezmann

13 november 2019, 23:14   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Sontje Hansen maakt indruk op het WK Onder-17. Het Ajax-talent maakte al zes doelpunten in Brazilië, waarmee hij topscorer van het toernooi is. Dat is ook FC Barcelona-aanvaller Antoine Griezmann niet ontgaan.

De zeventienjarige aanvaller staat midden in de spotlights nu hij aan de lopende band scoort op het WK. "Maar ik ga er goed mee om", zegt Hansen tegenover het Noordhollands Dagblad. Al zijn doelpunten maakte de aanvaller in de laatste drie wedstrijden, waarvan één in de kwartfinale tegen Paraguay (4-1) "Het opvallendst vond ik dat Antoine Griezmann een privébericht stuurde", zegt de spits. Wat zei de aanvaller van FC Barcelona? "Dat ik goed bezig was en zo door moest gaan."

Oranje Onder-17 staat in de halve finale van het WK en mikt op de wereldtitel. "Dat ik zelf zo'n aandeel zou hebben met zes doelpunten tot nu toe, dat had ik niet verwacht. Maar dat we zo ver zouden komen, had ik wel aan zien komen", vertelt de aanvaller. "Waarom? Ik vind dat wij het beste team ter wereld zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen