Venema staat al tijdje droog: "Eerste keer dat dit me overkomt"

13 november 2019, 23:45

Het wil nog niet echt vlotten voor Nick Venema bij Almere City. De door FC Utrecht verhuurde spits maakte zo'n twee maanden geleden zijn laatste doelpunt en is zijn basisplaats inmiddels kwijtgeraakt. "Ik ben hier gekomen om te voetballen, dus daar baal ik zeker van", zucht de twintigjarige spits.

In zijn eerste drie wedstrijden voor Almere City scoorde Venema twee keer, maar daarna wist hij geen enkele keer meer het doel te treffen. "Het is de eerste keer dat het me overkomt dat ik aardig wat wedstrijden niet scoor. Het is allemaal nieuw, maar ik praat hierover veel met Ruud Boymans. Hij helpt me er overheen te komen", zegt Venema tegen FOX Sports.

Bang dat hij geen neusje meer voor het doel heeft, is Venema niet. "Ik heb er vertrouwen in dat het weer terugkomt, het kan niet zomaar weg zijn", vervolgt de spits, die zich strijdvaardig toont. "Ik moet het nu weer laten zien en zo snel mogelijk in de basis terugkomen", zegt Venema, die verbeterpunten voor zichzelf ziet. "Ik moet wat balvaster worden zodat het team een escape heeft bij mij. Dat gaat nog wel redelijk vaak mis."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen