Gisteren gemist: Zlatan vertrekt uit MLS, Wenger tekent bij FIFA

14 november 2019, 00:30   Bijgewerkt: 13 november 2019, 23:55

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op dinsdag 12 november.

Ibrahimovic kondigt op Zlatan-achtige wijze vertrek uit MLS aan

Zoals verwacht komt er een einde aan het Amerikaanse avontuur van Zlatan Ibrahimovic. De 38-jarige spits heeft woensdagavond (Nederlandse tijd) zijn vertrek bij LA Galaxy aangekondigd. Dat doet hij op voor hem typerende wijze.

Captain Van Polen staat voor rentree bij PEC Zwolle

Langzaam maar zeker stroomt de ziekenboeg van PEC Zwolle leeg. In navolging van Thomas Lam maakt Bram van Polen donderdag vermoedelijk zijn rentree op het wedstrijdveld. Mike van Duinen is ook op de weg terug. Dat meldt De Stentor.

Beckham begint MLS-avontuur met wedstrijd tegen oude club

Nog een aantal maanden en dan debuteert het Inter Miami van eigenaar David Beckham in de Major League Soccer. De Amerikaanse club heeft woensdag bekendgemaakt wanneer en tegen wie de eerste competitiewedstrijd wordt gespeeld. Op 14 maart 2020 neemt Inter Miami het op tegen Los Angeles Galaxy, de oude club van Beckham.

Weghorst hoopt op basisplaats tegen Noord-Ierland

Wie staat er zondag tegen Noord-Ierland in de spits bij het Nederlands elftal? Memphis Depay trainde woensdag nog niet met de groep mee en is een twijfelgeval voor de komende EK-kwalificatiewedstrijd. Met Wout Weghorst, Luuk de Jong en Myron Boadu heeft bondscoach Ronald Koeman drie extra opties voor de spitspositie. Eerstgenoemde hoopt dat de keuze op hem valt.

Oranje-talent Sontje Hansen krijgt compliment van Griezmann

Sontje Hansen maakt indruk op het WK Onder-17. Het Ajax-talent maakte al zes doelpunten in Brazilië, waarmee hij topscorer van het toernooi is. Dat is ook FC Barcelona-aanvaller Antoine Griezmann niet ontgaan.

Wenger bij FIFA aan de slag als directeur voetbalontwikkeling

Arsène Wenger maakt zijn rentree in de voetbalwereld, maar niet langs de zijlijn. De Fransman gaat aan de slag bij de FIFA, zo maakt de wereldvoetbalbond woensdag bekend. De voormalig trainer van Arsenal is aangesteld als 'Chief of Global Football Development'.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen