Mazraoui: "Mijn seizoen voor mijn gevoel nu pas begonnen"

14 november 2019, 08:08

Noussair Mazraoui is na maanden met fysiek ongemak helemaal terug bij Ajax. Een hardnekkige spierblessure speelde de rechtsback lang parten. Zo lang dat mensen dachten dat hij de concurrentiestrijd met Sergino Dest verloren had. "Mijn seizoen is voor mijn gevoel nu pas echt begonnen", zegt de Ajacied.

"Andere spelers pakken hun kans en dan worden er ook al snel allerlei conclusies getrokken. Dat heeft me wel verbaasd", vertelt Mazraoui in het Algemeen Dagblad. "Dan las ik dat Sergiño Dest de concurrentiestrijd had gewonnen. Terwijl ik überhaupt nog helemaal niet aan een strijd was begonnen. Als je er even niet bent, vergeten mensen al snel wie je bent en wat je kan. Ach, zo gaat dat blijkbaar."

Mazraoui wil de lijn van vorig seizoen doortrekken. "Weer belangrijk zijn voor de ploeg en mooie momenten beleven. De wedstrijd tegen Chelsea was zeker lekker. Daar was ik echt aan toe", aldus de Marokkaans international. "Dagelijks voel ik de drive om me heen dat we door willen gaan met geschiedenis schrijven. En gelukkig maak ik daar nu ook zelf weer actief onderdeel van uit. Ik heb voor dit seizoen wel genoeg rust gehad."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen