Feyenoord wil Koevermans nog, rol Troost onduidelijk na Arnesen

14 november 2019, 07:44   Bijgewerkt: 14 november 2019, 07:52

Feyenoord hoopt nog altijd Mark Koevermans op korte termijn aan te stellen als de nieuwe algemeen directeur van de club. Hoewel de aanstelling lang duurt en de eerste geruchten de ronde deden dat hij al niet meer in beeld zou zijn bij de stadionclub, schuiven ze hem liefst alsnog definitief naar voren.

Dat schrijft het Algemeen Dagblad over de huidige ad-interim algemeen directeur van de Rotterdammers. Hoewel er redelijk wat weerstand is bij de fans en naar verluidt ook een deel van de Raad van Commissarissen, staat een definitieve aanstelling van Koevermans wel op het programma. Niet alleen omdat er weinig alternatieven zijn, maar ook omdat ze hem als de meest geschikte kandidaat zien. 

Komst Arnesen, rol Troost onduidelijk

Ook de komst van Frank Arnesen is zo goed als rond. Hij wordt zeer waarschijnlijk aangesteld zodra hij is hersteld van zijn knieoperatie. Of Sjaak Troost terugkeert in de RvC na zijn interim-periode is nog wel twijfelachtig. Een deel van de club vindt het een slechte zaak als iemand van de directie terugkeert in het controlerende orgaan van de club, zeker omdat zijn periode als 'td' geen onverdeeld succes was. 

Lees ook: 'Arnesen wordt definitief nieuwe technisch directeur Feyenoord'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen