Ook Overtoom bankzitter bij NEC: "Je hebt ook geluk nodig"

14 november 2019, 11:34

NEC heeft een flink aantal gearriveerde spelers die maar een zeer marginale rol spelen bij de eerstedivisionist. Eerder werden de contracten van Joey van den Berg en Matias Boassaerts al verscheurd, terwijl voetballers als Randy Wolters, Terry Sanniez en Tom Overtoom amper aan de bak komen. "De onrust in het vorig seizoen heeft me parten gespeeld", vertelt laatstgenoemde.

Anderhalf jaar geleden kwam Overtoom over van NEC, dat zelfs nog een forse transfersom betaalde voor de middenvelder. Dat was overigens niet op voorspraak van trainer Jack de Gier, die eveneens overkwam van Almere City die zomer. "Een jaar eerder wilde NEC me al hebben", aldus Overtoom, die dit seizoen amper aan de bak komt en nog geen honderd minuten speelde in de Eerste Divisie.

Lees ook: NEC verscheurt contract overbodige Van den Berg

"Er zijn meer jongens die nu even buiten de boot vallen. We werken keihard. Tijdens de trainingen. In oefenwedstrijden. Dat zijn de momenten dat we ons kunnen laten zien", wist de balende Overtoom. "Je hebt ook geluk nodig. Ik wens het niemand toe, maar een ploeg krijgt in een seizoen altijd te maken met blessures. Dan moet ik mijn kans pakken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen