Southgate sluit Sterling na Montenegro weer in de armen

14 november 2019, 12:45

Raheem Sterling is toch gewoon van de partij bij de nationale ploeg van Engeland voor het aanstaande duel met Kosovo. Hoewel de aanvaller van de Manchester City was geschorst na een relletje met mede-international Joe Gomez, is bondscoach Gareth Southgate vergevingsgezind en laat hij hem een wedstrijd daarna toch alweer spelen.

"Hij heeft het bij de trainingen geweldig gedaan. We hebben besloten er een streep onder te zetten en vooruit te kijken", zei de bondscoach in de Engelse media. Tegen Montenegro is Sterling donderdagavond nog wel afwezig vanwege de opgelegde schorsing, maar de tweede wedstrijd van deze periode wordt hij gewoon aan de aftrap verwacht bij The Three Lions. Volgens Southgate heeft Sterling zich goed gedragen en zijn excuses aangeboden.

Lees ook: Southgate schorst Sterling na vervolg ruzie met Gomez

Via Instagram liet Sterling, die in grootse vorm verkeert dit seizoen, weten dat de ruzie met Gomez een momentopname was van vijf á tien seconden, maar dat de kou inmiddels uit de lucht is tussen beide voetballers. Het was een gevolg van het duel tussen Liverpool en Manchester City (3-1) afgelopen weekend in de Premier League.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen