Van Bergen laat Oranje onder 20 schieten: "Persoonlijke redenen"

14 november 2019, 15:31

Het is gissen naar de exacte reden waarom Mitchell van Bergen bedankt voor Oranje onder 20. De aanvaller van sc Heerenveen zit deze interlandperiode liever bij zijn ouders thuis in Oss dan interlandverplichtingen met de equipe van Bert Konterman. "Het gaat voor mij om persoonlijke redenen", geeft Van Bergen aan.

"Ik heb die keuze gemaakt en daar sta ik nog steeds voor honderd procent achter", zegt de buitenspeler in het Friesch Dagblad. Een half jaar geleden kreeg Van Bergen voor het eerst een oproep voor Jong Oranje. Echter schopte hij het niet tot de vaste kern. In Oranje onder 20 heeft Van Bergen nu even geen trek. "Normaal gesproken zou ik voor honderd procent voor een vertegenwoordigend team willen gaan, maar nu even niet. Vanwege persoonlijke redenen en die houd ik ook voor mezelf. Ik kan er verder weinig over zeggen. Ik wil me gewoon voor honderd procent focussen op Heerenveen."

Maar de komende dagen is hij eerst bij zijn ouderlijke huis in Oss. "Met een vriendin wordt het allemaal anders. Dan moet je films kijken in plaats van achter de Playstation te zitten. Ik heb de raarste dingen gezien, zoals Gooische vrouwen en Nieuwe buren, al is dat ook wel weer leuk. Ik ga lekker mijn eigen dingen doen. Nadenken en focussen op wat er speelt. Dan kom ik maandag weer met een goed gevoel terug in Heerenveen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen