Meijers volgt naar Feyenoord verkaste De Wolf op bij Spakenburg

14 november 2019 – Eric Meijers is de nieuwe trainer van SV Spakenburg. De 56-jarige coach komt per direct over van VVSB en is de opvolger van John de Wolf, die onlangs overstapte naar Feyenoord om als assistent van Dick Advocaat aan de slag te gaan. Meijers tekent voor anderhalf jaar bij Spakenburg.

Meijers volgt naar Feyenoord verkaste De Wolf op bij Spakenburg

Meijers is een bekende naam in het (amateur)voetbal. In het verleden had hij onder meer Achilles '29 en Helmond Sport onder zijn hoede. Sinds een jaar was Meijers trainer van VVSB, waarmee hij afgelopen zomer uit de Derde Divisie degradeerde. Bij Spakenburg keert de coach terug op het hoogste amateurniveau.

"Eric Meijers stond hoog op onze verlanglijst om volgend seizoen trainer te worden. Door het plotsklapse vertrek van John de Wolf, hebben we met VVSB contact opgenomen of het ook mogelijk zou zijn om Meijers per direct te laten overstappen naar SV Spakenburg", aldus de technische commissie. "Eric heeft bewezen een succesvolle trainer te zijn, met een positieve, aanvallende spelopvatting. We verwachten dat hij uitstekend bij onze club past en hebben vertrouwen in een succesvolle samenwerking."

Eredivisie

gerelateerd