Portugal blijft Servië voor dankzij hattrick van Ronaldo

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

14 november 2019 – Portugal is er nog niet, maar heeft donderdag wel een grote stap gezet naar plaatsing voor het EK van volgend jaar. De ploeg van Fernando Santos boekte een broodnodige overwinning op Litouwen (6-0) en kan de klus volgende week gaan klaren.

Portugal blijft Servië voor dankzij hattrick van Ronaldo

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Portugal - Litouwen 6-0
Litouwen staat met één schamel puntje onderaan in Groep B en was zoals verwacht geen partij voor Portugal, dat acht punten achter Oekraïne op de tweede plaats staat. Cristiano Ronaldo had er na 22 minuten al twee in liggen en begon dus voortvarend aan de wedstrijd. Daarna kakte het wat in bij Portugal, dat na de pauze weer gas gaf. Pizzi en Gonzalo Paciencia tilden de score naar 4-0 en vervolgens was ook Bernardo Silva trefzeker. Dat gold ook voor Ronaldo, die de 6-0 maakte en daarmee zijn hattrick voltooide. Hij staat nu op 98 goals voor Portugal en heeft liefst negen hattricks gemaakt voor zijn land. Portugal behoudt met de zege de voorsprong van een punt op Oekraïne en kan de klus volgende week klaren met een zege op Luxemburg (uit).

Servië - Luxemburg 3-2
Servië moest vanavond winnen van Luxemburg en hopen op een misstap van Portugal. Die kwam er niet en Servië had bovendien zelf de handen vol aan Luxemburg. Er werd met slechts 3-2 gewonnen. Aleksander Mitrovic scoorde in de eerste helft twee keer, waaronder met een fraai afstandsschot, maar na de pauze scoorde ook Luxemburg twee keer. Gerson Rodrigues (oud-Telstar) en Turpel deden dat. Omdat Nemanja Rodonjic tussendoor ook trefzeker was namens Servië, leed het land geen puntenverlies. Dusan Tadic speelde negentig minuten in de wedstrijd die onder leiding stond van Serdar Gözübüyük. Servië moet midweeks winnen van koploper Oekraïne en hopen dat Portugal de mist in gaat tegen Luxemburg.

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd