Linssen achter Slutsky: "Is geen sprake van een dood spoor"

15 november 2019, 16:54

Vitesse stond er zeer florissant voor in de Eredivisie, maar na drie nederlagen op rij is het ineens crisis in Arnhem. Dat betekent echter niet dat Leonid Slutsky ontslagen moet worden, vindt aanvoerder Bryan Linssen.

Door de drie verliespartijen op rij moet Vitesse de neuzen tijdens de interlandperiode weer dezelfde kant op zien te krijgen. "Er moet iets veranderen, maar niet direct in de speelwijze", zegt Linssen tegen Omroep Gelderland. "Dan zal het namelijk niet ineens beter gaan. Je moet ook de spelers ervoor hebben die zo denken en opgeleid zijn. Wij zijn gewoon sterk in die momenten. Dat hebben we ook vaak bewezen. Maar natuurlijk willen we graag aanvallen, alleen zo makkelijk is het vaak niet."

Linssen vindt niet dat Slutsky het slachtoffer moet worden van de slechte reeks van Vitesse. "Er is geen sprake van dood spoor. Absoluut niet. Vorig jaar hadden we ook zo'n moment, maar we stonden wel in de finale van de play-offs. Ik kijk zelfs vol vertrouwen uit naar Sparta, want ik voel me gewoon goed", zegt Linssen, die beseft dat de interlandperiode op een goed moment komt. "Iedereen gaat nu even zijn eigen weg. We zijn drie dagen vrij en kunnen onze kop leeg maken. Dat is wat we nu nodig hebben anders blijf je maar in de spiraal naar beneden hangen. Veel spelers zijn nu even weg, gaan hopelijk winnen met hun land en komen dan met frisse moed weer terug."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen