McNair bekommert zich weer om De Jong: "Geweldige speler"

15 november 2019, 16:55

Paddy McNair krijgt bij Noord-Ierland zaterdag weer de taak om Frenkie de Jong af te stoppen. De middenvelder van Middlesbrough was in Rotterdam ook al de man die de spelmaker van Oranje moest afstoppen en dat zal zaterdag in Belfast niet anders zijn.

"Hij is een geweldige speler, dat wist ik al voor de wedstrijd", zegt McNair tegen de Belfast Telegraph. "Ik wist in Nederland al dat ik er kort op moest zitten bij hem. Dat ging goed, maar in de laatste tien of vijftien minuten begon hij het spel meer te dicteren. Daar moet ik naar kijken." In die fase liep Oranje na een 0-1 achterstand uit naar een 3-1 overwinning. "Frenkie is een geweldige speler en het was mooi om met hem in duel te mogen. Hopelijk kan ik hem afstoppen."

Noord-Ierland maakt nog altijd kans op EK-deelname, maar moet daarvoor zaterdag winnen van Oranje. In Rotterdam waren de Noord-Ieren dicht bij een stunt door de 0-1 voorsprong. "Het was een prima wedstrijd, maar de laatste vijf minuten waren niet gelukkig voor ons. Het was pijnlijk, sommigen spraken over een horrorfilm. Toch kunnen we er vertrouwen uit putten", aldus de oud-speler van Manchester United.

Noord-Ierland heeft met nog twee duels te gaan drie punten minder dan Oranje.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen