SC Cambuur aan kop: "Als ploeg totaal niet mee bezig"

15 november 2019, 17:58

Na veertien speelronden staat SC Cambuur nog aan kop in de Eerste Divisie. De ploeg uit Friesland moet die positie zondagmiddag verdedigen tegen Almere City FC, al is de ploeg volgens Henk de Jong niet bezig met de bovenste positie van het klassement.

Cambuur staat na veertien duels op dertig punten, net als nummer twee De Graafschap. Die ploeg heeft echter een minder doelsaldo. "Als ploeg zijn we hier echter totaal niet mee bezig. We kijken altijd naar de eerstvolgende wedstrijd, in dit geval het duel tegen Almere, en niet naar wat er over een aantal weken of maanden kan gaan gebeuren", verzekert De Jong op de clubwebsite.

Cambuur won vorige week met 1-2 bij Roda JC, terwijl Almere City met 1-0 won van NAC Breda. De Jong verwacht dan ook niet dat het gemakkelijk zal gaan tegen Almere. "Ze spelen verzorgd voetbal en zijn bovendien levensgevaarlijk in de omschakeling. We zullen dan ook op de toppen van ons kunnen moeten spelen, willen we opnieuw met een overwinning aan de haal gaan. De drie punten tegen Roda hebben alleen waarde als we zondag wederom een resultaat neerzetten."

De hoofdtrainer is van plan om vast te houden aan zijn basisopstelling. "Ik heb geen twijfel en ben zeer tevreden over wat de jongens de laatste weken laten zien, zowel tijdens de wedstrijden als op de trainingen. Allen Sven Nieuwpoort heeft een kleine terugslag in het herstel van zijn bovenbeenblessure, dus hij sluit over twee weken weer aan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen