Messi bij rentree direct matchwinner tegen Brazilië

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

15 november 2019 – Bij zijn terugkeer in de nationale ploeg heeft Lionel Messi vrijdag meteen de aandacht op zich gevestigd. De aanvaller keerde vrijdag na een schorsing van drie maanden terugkeer in de ploeg van Argentinië en maakte het enige doelpunt in de interland tegen Brazilië: 0-1.

Messi bij rentree direct matchwinner tegen Brazilië

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

De oefeninterland werd gespeeld in Saudi-Arabië en stond in het teken van de rentree van Messi. Hij liet zich na de uitschakeling op de Copa América tegen Chili gaan en stelde dat de leiding van het toernooi 'corrupt' was. Dat leverde hem een schorsing van drie maanden op. Vrijdag keerde Messi terug in de nationale ploeg en was hij meteen weer van grote waarde. De ster van FC Barcelona zag zijn penalty in de veertiende minuut gekeerd worden door Alisson Becker, maar schoot de rebound wel tegen de touwen: 0-1.

Die treffer bleek de enige goal in de oefeninterland en dat was met name Gabriel Jesus te verwijten. De aanvaller kreeg nog voor de 0-1 van Messi de kans om te scoren, maar miste zijn penalty. Het was zijn tweede gemiste pingel op rij voor Brazilië. Brazilië moest het overigens nog doen zonder Neymar, terwijl Sergio Agüero en Paulo Dybala op de bank zaten bij Argentinië. Nicolás Tagliafico was wel van de partij en speelde een prima wedstrijd als linksback.

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Eredivisie

  gerelateerd