VVV-Venlo strikt oude bekende Driessen als noodverband

15 november 2019, 21:08

Zoals verwacht is Jay Driessen de opvolger van Robert Maaskant bij VVV-Venlo. De Limburgers konden vrijdagavond aan dat de vijftigjarige trainer het seizoen afmaakt als hoofdcoach in Venlo. De trainer uit Venlo vertrok in juli samen met Maurice Steijn naar de Verenigde Arabische Emiraten, maar keerde al snel terug naar Nederland.

Driessen had zodoende de handen vrij en neemt tot de winterstop de honneurs waar bij VVV. Aanstaande maandag staat de coach voor het eerst voor de groep. "Tijdens mijn korte avontuur bij Al Wahda heb ik warm contact gehouden met diverse personen binnen VVV-Venlo. Toen mij gevraagd werd of ik in Venlo tot aan de winterstop voor de groep wilde gaan staan heb ik daar niet lang over na hoeven te denken en heb ik meteen "ja" gezegd. VVV-Venlo heeft natuurlijk altijd een speciale plek in mijn hart. Ik vind het dan ook geweldig dat ik weer terug mag keren bij deze fantastische club", vertelt Driessen.

Technisch Manager Stan Valckx besloot met VVV na een serie van acht nederlagen op rij afscheid te nemen van Maaskant en is blij dat Driessen hem wil opvolgen. "We zijn blij dat alle zaken met trainer Robert Maaskant en assistent-trainer Raymond Libregts inmiddels netjes zijn afgerond en dat we in Jay op korte termijn een goede oplossing hebben gevonden voor de vrijgevallen 'vacature' van hoofdtrainer. Hij heeft de kwaliteiten én weet wat er gevraagd wordt in deze situatie. Omdat Jay echter géén diploma heeft om de functie van hoofdtrainer bij een BVO te mogen bekleden, hebben we deze constructie moeten voorleggen aan de KNVB. We hebben van de bond tot aan de winterstop dispensatie verkregen voor deze tijdelijke oplossing. We gaan ons de komende periode beraden op de invulling van de technische staf voor de tweede seizoenshelft."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen