Vitesse-talent Hernandez denkt dat Europese top haalbaar is

15 november 2019, 21:12

Hij moet zijn debuut in het eerste elftal nog maken, maar Vitesse-talent Enrico Hernandez heeft aan ambitie geen gebrek. In gesprek met Omroep Gelderland laat Hernandez weten wat zijn doel is als voetballer: "Dat is de Europese top."

Tijdens een oefenduel tussen Vitesse en Heracles maakte Hernandez namens de Arnhemmers een goede indruk. Hij weet dat hij desondanks nog moet wachten op zijn kans en debuut in het GelreDome. "Bij de eerste selectie heb ik nog niet gezeten, behalve dan bij oefenduels. Ik moet wachten op mijn kans, het is stap voor stap. De selectie is inderdaad niet zo breed. Er liggen dus zeker kansen, maar alles ligt aan mezelf."

Hij heeft naar eigen zeggen veel baat bij de aanwijzingen van Theo Janssen, de trainer van Onder 19. "Hij leert mij bijvoorbeeld hoe ik moet lopen. Soms pakt hij je hard aan en is kritisch. Dat vind ik ook goed. Soms zegt hij iets goeds. Hij is in elk geval veel met me bezig. Ze zeggen dat ik nooit mag verslappen en altijd 100 procent moet geven."

Zelf omschrijft de tiener zich als multifunctioneel, al speelt hij het liefst op links en op de nummer 10-positie. Bovenal is hij een speler met grote dromen. "Ik heb een duidelijk doel in mijn hoofd en dat is de Europese top. Dat is ook mogelijk denk ik. Ik geloof in mezelf en dat is belangrijk. Alles kan als ik hard blijf trainen en mijn kwaliteiten benut."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen