Van Dijk klaar voor Noord-Ierland: "We zijn op alles voorbereid"

15 november 2019, 23:24

Het is nog niet zeker, maar ook aanvoerder Virgil van Dijk denkt dat kwalificatie voor het EK het Nederlands eftal niet meer kan ontgaan. Desondanks verwacht hij zaterdag een moeilijk duel tegen Noord-Ierland. "Zeker in het begin zullen ze het laten stormen."

In Belfast heeft het Nederlands elftal aan een punt genoeg om een ticket voor het EK te bemachtigen. "Hier heb ik lang op gewacht", vertelt de captain op de persconferentie. Voor Van Dijk wordt het – zeer waarschijnlijk – zijn eerste eindtoernooi, na het mislopen van het EK 2016 en WK 2018. "We willen zo snel mogelijk naar het EK, niemand hoeft ons te motiveren." 

Lees ook: Koeman verwacht ander duel: "Zullen agressief druk zetten"

Toch houdt hij nog een kleine slag om de arm. Noord-Ierland geeft zich niet zomaar gewonnen, denkt de verdediger van Liverpool. "Noord-Ierland is erg lastig te verslaan. Die ploeg laat zich niet zomaar breken", weet Van Dijk. "Zeker niet in Belfast. We zullen heel goed moeten zijn en onze specifieke kwaliteiten laten zien."

Vanwege naderende kwalificatie heeft Van Dijk geen extra stimulans nodig. "We hebben er heel veel zin in. En we zijn op alles voorbereid. Zeker in het begin zullen ze het laten stormen." 

Lees ook: Koeman beslist zaterdag over meespelen Memphis en Wijnaldum

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen