'Manchester United overweegt Sancho in winter binnen te halen'

16 november 2019 – Manchester United denkt serieus na over de mogelijkheden om Jadon Sancho over te nemen van Borussia Dortmund. Het 19-jarige supertalent moet één van de spelers zijn die de Engelse grootmacht weer wat smoel kan geven, gezien de dramatische resultaten van de laatste tijd.

'Manchester United overweegt Sancho in winter binnen te halen'

Trainer Ole Gunnar Solskjaer ziet Sancho als een versterking voor het nieuwe seizoen, maar er bestaat een kans dat United deze winter al een poging waagt om de international van Engeland in te lijven. Dat schrijft de Britse krant The Guardian. Manchester United is echter niet de enige club waarvoor Sancho een interessante optie is, want volgens de krant zouden ook Liverpool en Real Madrid zich in de strijd kunnen gaan mengen.

Mocht Sancho inderdaad de overstap naar United maken, dan betekent dat een gevoelige overstap. Voor zijn vertrek naar Dortmund speelde de aanvaller namelijk in de jeugdopleiding van stadsgenoot en rivaal Manchester City. In de zomer van 2017 vertrok hij naar Duisland voor zo'n acht miljoen pond. Vorig seizoen ontpopte hij zich tot vaste basisspeler van de Duitse topclub. Hij maakte in oktober vorig jaar zijn debuut voor de nationale ploeg van Engeland.

Premier League

gerelateerd