Berghuis blij met kans in Oranje: "Ik ben niet ontevreden"

16 november 2019, 23:11

Het was niet echt verwacht, maar Steven Berghuis kreeg zaterdag ineens de kans in het Nederlands elftal. De buitenspeler van Feyenoord mocht in de basis starten en speelde met Oranje met 0-0 gelijk. Hij is niet ontevreden over zijn spel.

Berghuis had niet verwacht dat hij mocht spelen, geeft hij toe bij de NOS. "Toen ik meldde, niet. Ik hoopte het wel. Het was afwachten met Memphis. Toen we trainden werd duidelijk dat ik zou spelen als Memphis niet fit was. Gister werd duidelijk dat ik zou spelen. Ik dacht 'mooi, dit is mijn kans'. Er is ruimte voor verbetering. Ik was betrokken bij een paar goeie kansen, jammer van die bal op de lat. Ik ben niet ontevreden, maar er is ruimte voor verbetering. Ik ben blij dat ik de kans kreeg."

De buitenspeler van Feyenoord zag dat Oranje worstelde met Noord-Ierland. "Ze hebben veel drive en energie. Er lagen veel mogelijkheden, maar we maakten niet de goede keuzes. We speelden teveel achteruit, terwijl er wel kansen lagen", aldus de aanvaller, die niet te lang in mineur wil blijven. "We zijn door, dat is het belangrijkste. We zijn geplaatst, dus dat gevoel overheerst."

Alles wat je moet weten over de EK-loting mét Nederland

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen