Nieuw hoofdstuk in Napoli-soap: Elmas schendt spreekverbod

17 november 2019, 11:02

Het blijft onrustig bij Napoli: Eljif Elmas heeft tegen de afspraken in gesproken met de pers. Sinds twee weken hebben de spelers van Napoli een spreekverbod met de media als gevolg van werkweigering. Elmas moet nu vrezen voor een sanctie.

De selectie van Napoli keerde twee weken geleden na het Champions League-duel met Red Bull Salzburg niet terug naar het opgelegde besloten trainingskamp. Een lege spelersbus ging terug naar het afzonderingsoord. Daarom stelde de club een spreekverbod in. Dit heeft Elmas geschonden bij de nationale ploeg van Macedonië. i Partenopei bekijkt of het de Macedoniër gaat straffen.

Spelers blijven dus op voet van oorlog met vooral voorzitter Aurelio De Laurentiis. De preses zou onderzoeken of hij de helft van het salaris kan inhouden. Echter geldt er een limiet van 25 procent. Via de autoriteiten probeert Napoli dit percentage met de helft op te schroeven. De huidige nummer zeven van Italië is van mening dat de spelers met hun muiterij dat status van de club hebben beschadigd.

Transferweekje: toekomst Zlatan en Ten Hag en onrust in Napels

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen