Eerste doelpunt én blessure voor Mazraoui bij Marokko

19 november 2019, 15:56

Ajax moet vrezen dat het voorlopig niet kan beschikken over Noussair Mazraoui. De rechtsback is dinsdag geblesseerd uitgevallen tijdens de Afrika Cup-kwalificatiewedstrijd tussen Burundi en Marokko (0-3). De verdediger liep een enkelkwetsuur op in de wedstrijd waarin hij voor het eerst scoorde voor zijn land.

Mazraoui werd dinsdag als rechtsback opgesteld bij Marokko, waar Hakim Ziyech op het middenveld speelde. De verdediger brak na een klein halfuur de ban door de rebound van een vrije trap binnen te tikken. Het was zijn eerste goal voor Marokko. Door doelpunten van Youssef En-Nesyri en Achraf Hakimi, die dit seizoen namens Borussia Dortmund op schot is in de Champions League, liepen De Atlas Leeuwen uit naar een 0-3 overwinning. Zorgelijk was echter dat Mazraoui na een halfuur naar de kant moest met een enkelblessure. Het is nog onduidelijk hoe ernstig de kwetsuur is. Ook Ziyech maakte de negentig minuten niet vol, hij werd tien minuten voor tijd gewisseld door bondscoach Vahid Halilhodzic.

Door de simpele overwinning op Burundi klimt Marokko naar de eerste plaats in de Afrika Cup-kwalificatiegroep. Het begon afgelopen weekend nog teleurstellend aan die cyclus door tegen Mauritanië doelpuntloos gelijk te spelen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen