Clubicoon Bonucci tekent bij en is tot 2024 speler van Juve

19 november 2019, 16:49

Matthijs de Ligt zal nog jaren moeten concurreren met Leonardo Bonucci. De 32-jarige aanvoerder van Juventus heeft dinsdag zijn krabbel gezet onder een nieuw contract in Turijn. Opvallend is dat hij heeft bijgetekend tot 2024, wat betekent dat hij op 37-jarige leeftijd nog steeds onderdeel zal zijn van de selectie.

Bonucci is dit seizoen de kompaan van De Ligt in het centrum van de defensie omdat Giorgio Chiellini langdurig aan de kant staat. De 32-jarige verdediger speelt sinds het seizoen 2010/2011 bij Juventus, dat hem destijds wegplukte bij AS Bari. In totaal speelde hij 376 officiële wedstrijden voor de club, al speelde hij in het seizoen 2017/2018 een jaar voor AC Milan. De routinier had al snel spijt van die keuze en werd in de zomer van 2018 teruggehaald door de kampioen van Italië.

Bonucci draagt dit seizoen de aanvoerdersband bij Juventus en heeft nog geen enkel duel van dit voetbaljaar gemist. Daniele Rugani en Merih Demiral zijn de andere centrumverdedigers van Juventus, maar zij staan achter Bonucci en De Ligt in de hiërarchie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen