Lokeren blaast trainersloopbaan Vreven nieuw leven in

19 november 2019, 20:05

Niet Dennis van Wijk, maar Stijn Vreven is door Lokeren aangesteld als nieuwe hoofdtrainer. De Belg werd een maand geleden ontslagen bij Beerschot-Wilrijk en zat sindsdien zonder club, maar krijgt nu de kans bij Lokeren. Die club kondigt dinsdag aan dat hij vanaf woensdag voor de groep zal staan.

De oud-coach van NAC Breda wordt woensdag tevens officieel gepresenteerd. Vreven is bij Lokeren de opvolger van Glen De Boeck die zondag werd ontslagen. Lokeren verloor zaterdag met 0-1 van Lommel en dat was voor de clubleiding de druppel. Ook de fans wilden dat De Boeck zijn biezen ging pakken. Lokeren speelt op het tweede niveau in België en wil graag weer promoveren, maar kwam in de eerste periode niet verder dan de zesde plaats.

Het is nu aan Vreven om de club weer uit het slop te trekken. Vreven heeft getekend tot het einde van het seizoen, met de optie op een extra jaar. Ook is duidelijk dat hij zal worden geassisteerd door Werner Maertens, Bart Struyf, Danny Veyt, Pieter-Jan Sabbe en Olivier Croes. Naast Vreven was ook Van Wijk in beeld bij Lokeren, maar de keuze is dus gevallen op Vreven.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen