Van de Looi sluit tevreden af: "Ik ben tevreden over dit jaar"

19 november 2019, 22:10

Jong Oranje boekte dinsdag een overwinning in de laatste afspraak van 2019. Jong Engeland werd in Doetinchem met 2-1 verslagen. Trainer Erwin van de Looi, die met zijn ploeg eerder van Jong Portugal won, is content.

"Het was een prima wedstrijd tegen een goede tegenstander", zegt hij tegen FOX Sports. "We werden aardig getest. We moesten nu volle bak en had het allebei de kanten op gekund. Wij hadden iets meer kansen, zij iets meer veldoverwicht. Het was een mooie wedstrijd. Ik vond dat we het na de beginfase goed deden. Daar viel ook de goal uit, prachtig."

Door de zege Jong Oranje wordt het kalenderjaar positief afgesloten. Nederland staat namelijk ook bovenaan in de EK-kwalificatie. "Ik ben tevreden over dit jaar. We hebben goede spelers, maar er zit ook een geweldige spirit in de ploeg. Het is goed om te zien. We hebben het in fases moeilijk gehad, maar toen hebben we het ook erg goed gedaan. Saamhorigheid heb je nodig om prestaties te leveren. We willen geen campingelftal zijn, maar ook plezier uitstralen. We hebben een goed jaar gehad en moeten dit volgend jaar doortrekken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen