Memphis werd uit voorzorg gewisseld: "Voelde het erin trekken"

19 november 2019, 23:27   Bijgewerkt: 20 november 2019, 00:03

Memphis Depay werd dinsdagavond uit voorzorg gewisseld bij het Nederlands elftal tegen Estland. De aanvaller begon na zijn blessure in de basis bij Oranje, maar maakte slechts een helft vol. De spits van Olympique Lyon kreeg toch weer last van zijn spierblessure: "Op een moment voelde ik het er toch weer langzaam intrekken."

Dat zei hij na het gewonnen duel tegenover de NOS. "Het gaat goed, maar natuurlijk kan het beter. De eerste wedstrijd missen en de tweede halverwege gewisseld worden", baalde Memphis. "Maar ik wil geen riscio nemen, want de komende weken heb ik ook weer een druk schema bij de club. Komend weekend wacht Nice, de weken erna weer de Champions League. Er zijn veel belangrijke wedstrijden."

En daar gaat Mempis ondanks zijn pijntjes met een goed gevoel heen. "Want ik heb hier gewoon een goede week gehad hoor", zei hij. "Maar dat ik wat voelde, is minder." Wel kon hij genieten van de debuterende Calvin Stengs en Myron Boadu, zo gaf Memphis aan. "Het zijn lieve jongens, die een droom hebben. Ik kan duidelijk zien dat ze graag willen en daar geniet ik van."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen