Spoorboekje: blik weer op Eredivisie, Belgen hervatten vandaag al

21 november 2019, 07:00   Bijgewerkt: 20 november 2019, 22:54

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op donderdag 21 november.

Nieuws

Blik op Eredivisie

De interlandperiode is voorbij dat betekent dat we langzaam maar zeer zeker toewerken naar het Eredivisieweekend. Hoe vergaat het de blessuregevallen van PSV? Welke keuzes gaat Erik ten Hag maken in aanloop naar de Champions League-duels zonder Daley Blind en Joël Veltman? Hoe zit het met de verdedigers van Feyenoord en zijn FC Utrecht en AZ klaar voor hun topper? Bij VVV-Venlo zwaait Jay Driessen scepter: wat gaat hij veranderen?

Wedstrijden

Antwerp – Gent (20.30 uur)

De nationale voetbalcompetities beginnen weer, te starten in België. Daar gaat het dit seizoen sterke Gent alweer op bezoek bij het door AZ uitgeschakelde Antwerp FC. Daar verloopt het seizoen nog altijd niet voorspoedig en de kritiek op trainer László Bölöni. Over hem zeiden de bazen van Antwerp dat het 'vijf voor twaalf' is en dan speelt het komende zondag - dit is een inhaalduel - wederom tegen Gent. Dat beloven twee zware potjes...

Voetbal op tv

22.00 uur: Voetbalpraat, FOX Sports 1 - talkshow

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen