Carrasco herhaalt: "Terug naar Europa? Ja, waarom niet"

20 november 2019, 12:57   Bijgewerkt: 2 december 2019, 13:01

Yannick Carrasco hoopt snel terug te kunnen naar Europa. De Belgische international kwam dinsdagavond tot scoren tegen Cyprus, maar beseft dat hij in de picture moet blijven om ook mee te mogen naar het EK 2020. Mogelijk moet hij daarom vertrekken bij zijn Chinese werkgever Dalian Yifang.

"Iedereen hoopt natuurlijk bij de 23 te zitten", doelde Carrasco op de EK-selectie van België. "Nu heb ik nog drie wedstrijden in China. Op 1 december is mijn laatste match van het seizoen. Daarna terug naar Europa? Ja, waarom niet", maakt de Belg van zijn intenties geen geheimen. Eerder sprak hij zich ook al uit voor een transfer terug naar de Europese velden, vanaf waar hij na zijn transfer van Atlético Madrid naar China vertrok.

Lees ook: Carrasco aast op vertrek uit China: "Ik wil terug naar Europa"

"Op elke positie zijn er 2 of 3 goeie spelers. Er kan altijd een andere speler meedoen, dat is uiteraard onze sterkte", aldus Carrasco over de nationale ploeg van België. "Het doet ook plezier dat de jonge mannen het zo goed doen. Iedereen helpt hen, zowel in de wedstrijd als op training. We gaan hen nog nodig hebben in de beslissende fase van het EK."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen