Van de Pavert ook de komende seizoenen bij De Graafschap

21 november 2019, 14:42

De Graafschap houdt de ervaren Ted van de Pavert (27) langer aan boord. De verdediger (op archiefbeeld) heeft zijn aflopende contract verlengd tot de zomer van 2022. Van de Pavert doorliep grotendeels de jeugdopleiding van De Graafschap en speelde al bijna tweehonderd wedstrijden voor de club.

"Wij zijn content dat wij zo'n ervaren speler langer aan de club weten te binden", reageert manager voetbalzaken Peter Hofstede op het clubkanaal van de Superboeren. "Ted heeft zowel Eerste- als Eredivisiewedstrijden in de benen, en weet wat er bij deze club gevraagd wordt. Goed om te zien dat een exponent uit onze jeugdopleiding het hier zo goed doet."

Tussen 2016 en 2018 maakte Van de Pavert een uitstapje naar PEC Zwolle en NEC om daarna weer terug te keren op De Vijverberg. "De Graafschap is een club die bij mij past. Ik kijk er dan ook naar uit om ook de komende twee seizoenen in Doetinchem te spelen. Maar voorlopig concentreren wij ons even op dit seizoen, er valt iets te winnen. Daar gaan we vol voor."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen