Diego Costa geopereerd aan nekhernia, Vázquez breekt teen

21 november 2019, 16:01

Diego Costa is succesvol geopereerd aan zijn nekhernia. De Spaanse aanvaller is door de kwetsuur wel even uitgeschakeld, de verwachting is dat Atletico Madrid de aanvaller drie maanden moet missen. Lucas Vazquez, een andere aanvaller uit Madrid, liep bij een training in de gym ook een blessure op. Nadat hij een gewicht liet vallen op zijn teen is deze gebroken. De verwachting is dat Real Madrid hem enkele weken moet missen.

Diego Costa kampte al enige tijd met klachten aan zijn rug, uit onderzoek bleek dat deze ongemakken voortkwamen uit een nekhernia. Costa werd donderdagmiddag in Madrid geopereerd aan zijn nek. De club meldt dat de operatie succesvol is verlopen en volgens Marca moet hij zo'n drie maanden toekijken.

Opmerkelijke blessure Vázquez

Vázquez maakte net voor de interlandperiode eindelijk weer zijn rentree voor de ploeg van Zinedine Zidane, maar staat nu weer enkele weken buitenspel met een nieuwe blessure. De 28-jarige buitenspeler liep in het krachthonk van Real Madrid een blessure op door een gewicht op zijn teen te laten vallen. Het leverde hem een gebroken teen op, zo laat de club via de officiële kanalen weten. Door deze blessure wordt de lappenmand van Zidane na de interlandperiode nog verder gevuld. Eerder kwam al het nieuws naar buiten dat James Rodriguez een knieblessure opliep bij Colombia, hij moet circa zes weken toekijken.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen