Lille-coach boos op Mourinho om meenemen assistenten

21 november 2019, 22:19

Christophe Galtier is niet blij met José Mourinho, die woensdag werd aangesteld als nieuwe trainer van Tottenham Hotspur. De Portugees heeft Lille namelijk van twee stafleden beroofd: assistent-trainer João Sacramento en keeperstrainer Nuno Santos. Met name over de timing van Mourinho is de coach van de Franse club niet te spreken.

Lille speelt binnenkort namelijk twee heel belangrijke wedstrijden. Vrijdag neemt de club het op tegen landskampioen en koploper Paris Saint-Germain. Vijf dagen later volgt het cruciale Champions League-treffen met Ajax. Om nog een kans te maken op Europese overwintering, moet Lille die wedstrijd winnen.

"Ik ben boos en geïrriteerd over de gang van zaken, vooral door de timing", aldus Galtier in Franse media. Mourinho was de voorbije maanden vanwege zijn band met voorzitter Luis Campos vaak te vinden in het stadion van Lille. Dat de Portugees nu twee assistenten weghaalt bij de Franse club, stuit Galtier tegen de borst. "Iedereen heeft zijn eigen handelswijze. Het getuigt van veel klasse om het op deze manier te doen", zegt hij cynisch.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen